Take That han celebrat el seu 30è aniversari amb un disc de grans èxits anomenat “Odyssey” i que en la seva primera setmana a la venda ha aconseguit superar les 106.000 còpies al Regne Unit, provocant que sigui el disc d’un artista o grup més venut de tot el 2018. Només el recopilatori Now 100 va tenir unes xifres superiors.

La banda s’ha mostrat emocionada amb aquest primer lloc i ara mateix està amb moltes ganes de començar la gira d’aniversari que oferiran l’any vinent.

Pel que fa a la llista de senzills, Ariana Grande segueix liderant amb ‘Thank u, next’, seguida de les Little Mix amb ‘Woman Like me’ i Jess Glynne que puja al tercer lloc amb ‘Thursday’. Bones pujades per Halsey amb ‘Without me’ i Ava Max que entra al top 10 amb ‘Sweet but psycho’. Mariah Carey suma més de 30 llocs aquesta setmana amb la nadala per excel·lència, ‘All I Want For Christmas is You’, que ja està a la número 34.

- Publicitat -