Les previsions durant la setmana deien que Take That superarien a Ed Sheeran al capdamunt de la llista d’àlbums del Regne Unit, però finalment Divide suma una quarta setmana de lideratge, mentre que el nou disc del trio, Wonderland, es queda en segon lloc amb més de 113.000 còpies.

James Blunt situa el seu disc The Afterlove en sisena posició, mentre que el retorn de Jesus and Mary Chain es queda la setzena plaça.

En senzills, Shape of you manté la primera posició i en segona també és per Ed Sheeran amb Galway girl. Drake puja fins al tercer lloc amb Passionfruit i en quart pugen també Clean Bandit amb Symphony. De nou a la cinquena plaça se situa Ed Sheeran, ara amb Castle on the hill. Destaquem també la gran pujada de It ain’t me de Kygo i Selena Gomez, que entren al top 10 i ja són setens.

- Publicitat -