El festival Cap Roig, que se celebrarà a Calella de Palafrugell del 13 de juliol al 22 d’agost, compleix 18 anys del seu naixement i amb el cartell d’aquest any demostra que les coses van bé i que aquest festival mai defrauda. Amb una inversió de 4,1 milions d’euros, el director del festival Juli Guiu ha assegurat que han equilibrat els artistes internacionals i nacionals que assistiran al Cap Roig i també han aconseguit que tots ells siguin d’una qualitat artística desmesurada per tal de superar els 46.000 assistents de l’any anterior.

Els 28 concerts que hi haurà durant el festival seran encapçalats per artistes internacionals com Sting, Texas, James Blunt, Maná, Damien Rice, Joan Baez (immersa en la gira de comiat), Juanes, Morat i Roger Hodgson, mentre que en l’apartat espanyol i català hi haurà artistes i grups com Luz Casal, Antonio Orozco, Pablo López, Jarabe de Palo, Rosario, Loquillo, Sergio Dalma, Antonio José, Els Catarres, Joan Dausà i Macaco. També hi participaran, però en dies diferents, dos grups que l’any passat van fer una gira conjunta: Hombres G i Taburete. A més, també hi haurà espectacles infantils a càrrec del Mag Lari i Dàmaris Gelabert.

Quant a les entrades dels concerts es pot saber que les més cares seran les de les actuacions d’Andrea Bocelli amb un preu que oscil·larà entre els 260 i els 365 i Luis Miguel entre 250 i 360. Joan Dausà i Antonio Orozco, per exemple, comptaran amb el preu de les entrades més barat que tindran un preu inicial de 20 euros. Les entrades es podran comprar a partir del 5 de març a les 10.00 del matí al web del festival.

- Publicitat -