El duet format per Alex Pall i Drew Taggart sembla que són bastant rancorosos i a qui la crítica els afecta o, almenys, presten atenció. Malauradament per a ells sembla que des que fa dos anys explotessin com a grup amb les cançons Don’t Let Me Down i Closer la premsa crítica els hi ha donat molts pals i The Chainsmokers no ho han oblidat.

Per aquesta raó, el grup ha compost una cançó dedicada a la premsa crítica, amb el tema You Owe Me. La lletra d’aquesta parla sobre com la premsa els critica però a ells realment no els hi afecta, ja que l’opinió que realment els hi interessa és la dels seus amics i aquests no llegeixen aquest tipus d’articles. D’aquesta forma apliquen la seva pròpia venjança i creen una cançó molt instrumental i amb un videoclip que representa molt bé la lletra d’aquest tema.

- Publicitat -