Brendon Urie, el cantant del grup de rock/pop alternatiu de Panic! At The Disco, ha confirmat que el nou disc està a volta de fulla. Ho ha anunciat aquesta setmana durant un directe a Instagram on els fans feien preguntes i respostes al vocalista.

Fins al moment no es coneixen moltes dades sobre el nou àlbum, solament que les cançons ja estan gravades però ara falta la mescla de temes. Panic! At The Disco, que encara no ha confirmat a les seves xarxes oficials l’arribada d’aquest nou disc, llençarà el seu sisè treball amb els precedents de l’anterior, Death Of A Bachelor, que va registrar grans resultats amb el núm. 1 a la llista Billboard 200 i també la nominació als premis Grammy a Millor Àlbum de Rock de 2016. Faltarà veure si amb aquests nou disc tornen a aconseguir aquests grans resultats.
- Publicitat -