El 5 de desembre es donaran a conèixer els 5 noms que entraran a formar part del selecte grup dels Rock and Roll Hall of Fame 2018. Enguany entre els nominats figuren bandes com Radiohead, Bon Jovi, Depeche Mode, Dire Straits o Eurythmics.

Per entrar al Saló de la Fama has de tenir algun senzill editat l’any 1992 o anteriorment. Per entrar a formar part, primer has de superar la fase de votació que pot fer tothom i on sortiran els 5 noms més votats. Posteriorment un jurat format per més de 900 artistes i del món musical aportaran les seves votacions i finalment s’ajuntaran totes les votacions.

NOMINATS 2018

- Publicitat -

Bon Jovi
Kate Bush
The Cars
Depeche Mode
Dire Straits
Eurythmics
J. Geils Band
Judas Priest
LL Cool J
MC5
The Meters
Moody Blues
Radiohead
Rage Against the Machine
Rufus featuring Chaka Khan
Nina Simone
Sister Rosetta Tharpe
Link Wray
The Zombies