Everything at once, és el vuitè disc de Travis, que han comptat amb la producció de Michael Ilbert, per confeccionar els 10 temes del treball.

Spotify

El cantant italià Zucchero, torna amb Black Cat, un disc on trobem les col·laboracions de Bono dels U2 i Mark Knopfler, en una cançó dedicada als atemptats de la sala Bataclan de París.

- Publicitat -

Spotify

Jordi Ninus publica París, el seu segon disc, amb un total de 12 cançons. Presentat per Junts, un tema que t’atrapa des del primer instant.

Spotify

Drake estrena el seu sisè disc, Views, on trobem els seus dos últims èxits Hotline Bling i One Dance, i que només es pot aconseguir a través d’iTunes i Apple Music. És el quart disc del raper, i inclou fins a 20 temes.

Spotify (No disponible)

You Poni és el tercer disc d’Oques Grasses, format per 10 noves peces. El nom del disc, no té res a veure ni amb els animals ni amb el popular web. La banda és així d’original. La música, continua sent de nivell, com ens tenen acostumats disc rere disc.

Spotify

American Hi-Fi han editat en format acústic, el seu debut musical, de títol homònim. En ell trobem 13 cançons.

Spotify

El debut de Est Oest, porta per nom Fortuna, on trobem una col·lecció de 13 cançons, que tenen la peculiaritat, que els seus títols són d’un sol mot, com Aire, Margarida, Pena, Abans o Perfecció.

Spotify

Endinsa’t és el debut musical dels Segonamà, una banda que s’estrenen amb aquest treball on s’inclouen 12 cançons, on col·laboren La Pegatina, Itaca Band i L.A.

Spotify