El Poeta Halley, és el vuitè disc de Love of Lesbian, un total de 13 cançons que tenen una duració una mica més llarga que habitualment. El disc, es tanca el tema que dóna nom el disc, on participa Joan Manel Serrat. Hi ha la possibilitat d’aconseguir el format CD + Llibre, on trobem 15 il·lustracions de Sergio Mora.

M. Ward, presenta More Rain, el seu primer disc en 4 anys, en aquest treball format per 12 temes, on col·laboren Peter Buck (R.E.M.), Neko Case, i Joey Spampinato (NRBQ).

- Publicitat -

Ray LaMontagne presenta el seu sisè treball, Ouroboros, produit per Ray i Jim James de My Morning Jacket.
Un treball completament diferent dels que ha gravat anteriorment, que inclou un total de 8 peces.

Feia més de 5 anys que The Coral no publicaven material nou, fins que ha arribat Distance inbetween, el vuitè treball de la formació, i que està dedicat a Alan Wills, mentor del grup als seus inicis, que va morir el 2014.

Janis: Little girl blue (Original Motion Picture Soundtrack), és una antologia que comprèn tota la carrera musical de Janis Joplin, i que inclou un total de 17 cançons tant a l’estudi com en directe.
L’àlbum serveix per acompanyar el documental d’Amy Berg, que precisament el mateix dia a les sales de cinema.

Els hi ha costat 15 anys tornar, però per fi tenim nou disc de Violent Femmes. Es diu We can do anything, i inclou un total de 10 noves cançons.

Un segon, és el títol del nou disc de Judit Neddermann, un treball format per 10 peces, amb Ara i Aquí, com a carta de presentació.

Ja fa 30 anys que Els Pets corren per aquest món, alegrant-nos la vida amb les seves cançons i reinventant-se cada cop que editen disc. Aquest últim, trespuntzero, és el que dóna nom a la gira de celebració, on han treballat al costat de  La Gran Orquestra Petita.