En una roda de premsa que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm i on ha assistit l’equip del PNDR, el director del Cruïlla Barcelona, Jordi Herreruela, ha donat a conèixer el cartell d’enguany, on ja coneixíem els noms de Damien Rice, Alabama Shakes, Love of Lesbian o Vetusta Morla entre altres.

Entre les confirmacions d’avui, destaquen la incorporació al cartell Robert Plant (ex-cantant de Led Zeppelin, en la seva primera actuació a Barcelona en molts anys), Crystal Fighters, Rudimental, Fermín Muguruza, Animal, Cat Power, Adrià Puntí, Ramon Mirabet, Chambao o Calexico entre altres.

Més endavant està previst que s’afegeixi algun nom més.

- Publicitat -

Enguany el festival limitarà l’aforament a 25.000 persones, per tal de mantenir el format de festival pròxim al públic.

El Cruïlla Bcn, tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol al Parc del Fòrum. Els abonaments costen 90 euros pels tres dies de festival, mentre que les entrades per dia, costen 60 euros, tant per divendres com per dissabte. Es poden aconseguir al web del festival.