Aquest divendres CyBee, publicaran el seu esperat nou disc Viatge a Mu. Els membres del grup, han compartit el següent missatge:

Així, a primera vista, podríem estar parlant perfectament d’unes vacances a les Bahames amb una pinya colada d’acompanyant. De fet, podríem estar parlant de moltes coses, menys d’un disc.

Abans, durant i després d’aquest nou àlbum, sempre hem pretès reflectir en ell una de les característiques que tenim els CyBee: consciència d’equip, de conjunt, de grup. No només els 4 membres, sinó també tota aquella gent que ens dóna suport, d’una manera o una altra, en aquest projecte o el que hem anomenat en aquest cas “Viatge”.
Mu, potser la paraula més estranya (després de CyBee), una porta oberta a la imaginació, als descobriments o a les emocions. Mu és el continent perdut on, juntament amb tothom qui vulgui sumar-s’hi, els CyBee viatgem quan volem expressar-nos mitjançant la música. Finalment, la nau no és altra que les pròpies cançons, influenciades per la música anglosaxona, però interpretades des del Mediterrani.

- Publicitat -

Allò que anomenem “rockefolk” i que només es pot entendre escoltant les harmonies vocals que condueixen tot l’àlbum, la sensació variant que produeix cada cançó: de l’èpica a la diversió, de la quotidianitat a la reflexió, de la nostàlgia a l’optimisme.

Juntament amb aquest escrit, et fem arribar un trosset del continent Mu. Amb això, ja formes part d’aquesta expedició. Esperem que la gaudeixis!

El viatge comença.