Enric Verdaguer va demostrar la bona veu que té i que tot i la seva joventut, se sap moure per l’escenari, com si ja fos un veterà, en un dels concerts que formaven part del Guitar Fest Bcn. Durant la nit, vam poder escoltar les cançons del seu debut, Moonstruck, un treball deliciós, on totes les cançons tenen el seu què. No hi van faltar, Fun i Freaky, dues de les peces més exitoses del disc i que ja disposen de videoclip.

L’Enric canta la mar de bé i quan escoltes una cançó seva, al·lucines al veure que es tracta d’un artista de casa. Si ens diguessin que és un cantautor europeu o d’un país exòtic, ens ho creuríem sense dubtar-ho. I potser llavors, alguns li prestarien més atenció de la que van prestar-li durant la seva actuació. I és que per desgràcia, sempre hi ha persones que enlloc d’escoltar la música, es passen l’estona parlant o cridant, tot i que bona part del públic, demanés silenci per poder escoltar a l’artista.

Però d’això l’Enric no en té cap culpa. Ell va fer callar alguns d’aquests xerraires, gràcies a la força de les seves cançons.

- Publicitat -

Minuts més tard, van ser CyBee, els qui van pujar a l’escenari, per presentar Viatge a Mu, el segon disc del grup. El van defensar, i es va demostrar que tot i els pocs dies que feia que estava a la venda, el públic se sabia les cançons.

Les noves cançons sonen la mar de bé, i es va notar la bona química dels membres del grup, que tenen un directe impecable i un gran futur al davant.

Destaquem temes com Poblenou, TN, Marcelí o el senzill A Ritme de cançons, tot i que el disc està ple de bons moments musicals. Imprescindible també el moment de Mama, amb la presència de les mares dels components del grup.

Una gran nit de música en directe, que demostra la bona salut de la música feta a Catalunya.

FOTOS DEL CONCERT
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VÍDEOS