Guns N’ Roses van anunciar fa algunes setmanes, que tornaven i que oferirien alguns concerts al llarg de l’any, de moment hi ha sis de confirmats, i on també participarà el baixista original, Duff McKagan.

Amb el rebombori de la gira, es va mig especular que la banda podria gravar noves cançons, fet que no passa des de la versió que van fer l’any 1994 de Sympathy for the Devil dels Rolling Stones, i que va formar part de la banda sonora d’Entrevista a un vampir.

Doncs ara sembla que la cosa podria tirar endavant i ha estat el publicista de Slash, Arlett Vereecke, qui ha indicat que el guitarrista ha estat passant estones a l’estudi de gravació, treballant en futures cançons pel grup.

- Publicitat -

Pel que sembla, Axl Rose, no ha passat per l’estudi, però sí que se sap que el que està fent Slash, és per la seva banda, després de molts anys separats, a causa de les males relacions entre tots dos.

Des de Billboard, s’apunta que ben aviat anunciaran noves dates de concerts, i que el preu per espectacle, rondaria els 3 milions de dòlars.