Kesha segueix en mig de la batalla judicial contra Dr Luke, a qui va acusar d’abusar d’ella. El seu objectiu era trencar el contracte amb el segell Kemosabe Records, que forma part de Sony i que es reconeguessin els seus abusos dels quals suposadament va ser víctima. Però la cantant ha patit el primer revés.

Kesha havia demanat als tribunals, com a mesura cautelar, que la deslliuressin del contracte per gravar i treure música, fora de la companyia de Dr Luke, ja que considera que la seva carrera està acabada perquè no ha pogut publicar res durant el darrer any. Però això no passarà, ja que un tribunal de Nova York ha desestimat aquesta petició, ja que no veu cap motiu per acabar amb un contracte que va ser negociat amb molta contundència i molt típic de la indústria musical. El tribunal assenyala que Dr Luke ha invertit 60 milions de dòlars en la carrera de Kesha i que ha acceptat que ella gravi a Kemosabe Records, sense que ell s’involucri, el qual, segons el tribunal, invalida l’argument de l’artista sobre la impossibilitat de seguir amb la seva carrera.

El tribunal també considera que no hi ha proves mèdiques, que demostrin els suposats abusos que Kesha denúncia, un fet que també ha tingut en compte per rebutjar la mesura que la cantant demanava.

- Publicitat -

Per tant, la cantant segueix en la mateixa situació que abans, sense poder gravar música, si no és sota el segell de Dr Luke.

La cantant s’ha mostrat molt afectada amb aquesta decisió i ha rebut el suport d’altres artistes com, Ariana Grande, Lorde, Lady Gaga o Kelly Clarkson. Taylor Swift li ha cedit 250.000 dòlars, per totes les despeses judicials que puguin sorgir.