Una setmana més, a Per No Dir Res t’ensenyem totes les novetats dels últims set dies, perquè puguis repassar les cançons que ja havies escoltat i descobreixis les que no coneixes. La tercera setmana de setembre ha vingut forta, amb moltes cançons d’artistes reconeguts dins el món de la música.
Una de les novetats més esperades és Head Above Water, d’Avril Lavigne, ja que els seus fans portaven des de 2013 sense escoltar temes nous de la cantant. Un altre grup que també ha publicat nova música ha estat Imagine Dragons, amb Zero, que pertany a la banda sonora de la pel·lícula d’animació 3D ‘Ralph Breaks The Internet’. Així mateix, una altra cançó que s’ha tornat viral és Falling Down, del XXXTentacion i Lil Peep, dos rapers que van morir fa uns mesos. Lana del Rey ha publicat una altra cançó del seu nou disc, ‘Norman Fucking Rockwell’, anomenada Venice Bitch, la qual dura un total de nou minuts i mig. La cantant britànica Rita Ora ha llançat Let You Love Me, The Chainsmokers han publicat This Feeling i Matt Simons, Made It Out Alright. Kesha ha tornat amb Here Comes The Change, un tema que parla sobre la igualtat i s’inclourà a la pel·lícula ‘On The Basis Of Sex’, i Crystal Fighters ha publicat Another Level. En últim lloc, Mumford & Sons han estrenat Guiding Light, una cançó del seu nou disc, ‘Delta’, el qual veurà la llum el 16 de novembre.

- Publicitat -