La nau del Primavera Sound s’ha enlairat a les 10 del matí i ha començat a anunciar els noms d’aquesta edició, encapçalats per Radiohead, la banda de Thom Yorke, que actuarà a la capital catalana, on presentarà el seu nou disc, després de prop de 8 anys sense tocar a Barcelona.

LCD Soundsystem, PJ Harvey, Sigur Rós, Brian Wilson (tocant Pet Sounds), Tame Impala, Beirut, The Last Shadow Puppets, Beach House, Richard Hawley, Animal Collective, Explosions in the sky o Suede, són alguns dels noms que actuaran enguany al festival.

Els catalans també aportarem bona música amb Manel, que presentaran el seu nou disc, Inspira, Joana Serrat o Ran Ran Ran.

- Publicitat -

A través d’un vídeo amb música de John Carpenter, el mític director i compositor, que també figura entre els noms del cartell, s’han donat a conèixer tots els participants d’aquest any.

També s’ha presentat la programació per dies, tot i que encara s’haurà d’esperar per conèixer els horaris, sabem que els plats forts de dijous 2, seran LCD Soundsystem, Explosions In The Sky, Tame Impala i Suede. Per divendres dia 3, trobarem Radiohead, The Last Shadow Puppets, Beach House o Beirut, mentre que dissabte, Sigur Rós, Richard Hawley o PJ Harvey.
Un any més també trobarem concerts gratuïts, entre ells el de Suede, el dia 1 al Parc del Fòrum.

Curiosament, tot i que tothom estava nerviós per conèixer el cartell, avui feia just un any, quan es donava a conèixer el de l’anterior edició.

El Primavera començarà el dia 1 de juny i acabarà el dia 5. Els abonaments es poden adquirir a través del web del festival.