El dia 23 de març, Columna editarà, El llibre blau de Blaumut, que pretén reflectir tot l’univers sonor i personal del quintet, des dels inicis de la banda, tot fent visible la implicació d’una àmplia xarxa de persones.

No és ben bé una biografia, ja que el llibre presenta els orígens del grup, amb il·lustracions fetes pel líder del grup, Xavi de la Iglesia i una galeria d’imatges inèdites, fetes pel baixista.

El llibre l’han escrit les periodistes Helena Morén Alegret i Sandra Tello, a partir de les vivències que la banda els ha explicat, així com a través d’una vintena d’entrevistes a professionals i amics del seu entorn.

- Publicitat -

La publicació també inclourà una cançó inèdita, Previsions d’acostament, que s’ha pogut escoltar en alguns directes del grup. També trobarem totes les lletres que De la Iglesia ha fet per la banda.

Foto: Diego Conti