Noel Gallagher sempre ens sorprèn i si ahir era notícia, per les seves declaracions sobre la gent que escolta la música d’Adele, avui és ho és per haver fet de teloner, del seu propi concert, interpretant temes dels Oasis.

El cantant es va passar per la BBC, per oferir un concert i a falta de teloner, va decidir oferir un set acústic d’uns 40 minuts, amb temes dels Oasis, com Wonderwall, Slide Away o The Importance of Being Idle. En el seu repertori, també ens va regalar, Don’t look back in anger, Champagne Supernova o Whatever.

Gallagher ho ha justificat dient, que no hi ha dia que no llegeixi a alguna banda, que Oasis tornen, així que ja sabia el que feia. No vaig planejar una carrera en solitari, però era tal desastre que així estic millor. Tant de bo no ens haguéssim separat, però es va convertir en quelcom massa corrosiu. Tant de bo hagués anat d’una altra manera, però no em penedeixo de res.

- Publicitat -

Noel Gallagher presentarà el seu disc Chasing Yesterday, tot i que és poc probable, que ell es faci de teloner. Però amb Noel Gallagher, tot és possible.