Liam Gallagher ha estat notícia per una piulada que ha fet a Twitter on afirma que després de la publicació del seu tercer disc en solitari es jubilarà a l’espera del retorn amb Oasis el 2022.

Pel que explica, el seu germà Noel s’hauria posat en contacte amb ell suplicant-li tornar amb Oasis el 2022. No sabem fins a quin punt ens hem de prendre seriosament aquest missatge, però els seguidors de la banda fa temps que espera aquest retorn, tot i que sempre els dos germans troben algun motiu per no fer-ho.

Fa un temps es va preguntar sobre la possibilitat que el grup tornés pel 50è aniversari del festival Glastonbury, però van dir que era massa aviat. Serà el 2022 la data definitiva del retorn dels Oasis?

- Publicitat -

Noel Gallagher en un primer moment no va respondre, però aquest divendres en declaracions a talkSport ha dit que la reunió no tindrà lloc, fins que algú ho escolti de mi mateix.