Fa molts mesos que esperem Anti, l’esperat vuitè disc de Rihanna, però no hi ha manera que surti a la venda, d’ençà que a principis d’any en vam poder escoltar un primer avançament, FourFiveSeconds.

Un dels col·laboradors del nou disc, Glass John, ha expressat la seva queixa a través de Twitter, per tots els problemes al voltant del disc, especialment del seu retard. Segons el compositor, el disc encara no s’ha publicat per culpa de la parella de la cantant, el raper Travis Scott, que estaria coproduint el disc.

Glass ha dit a la xarxa social, que ell va escriure una cançó anomenada Kiss It Better i que Travis, està perdent un temps valuós d’estudi, intentant aconseguir un altre tema que superi el seu.

- Publicitat -

El disc hauria sortit per Nadal si Travis no hagués convençut a Rihanna, que no era prou bo. Què ha produït ell, per dir una cosa així?  Travis vol allunyar a Rihanna del pop, per fer un disc sencer de trap i que tot es torni boig, perquè creu que la intenció de Travis és saltar de famosa a famosa per donar-se a conèixer.

De moment l’any està a punt d’acabar i encara no hi ha notícies a la vista.