Rihanna ha estat l’encarregada de fer l’actuació musical de la mitja part de la Super Bowl 2023, enguany ho ha fet ella sola, sense cap veu convidada, això sí amb un bon grapat de ballarins que van acompanyar a la de les Barbados durant un show on l’artista va repassar alguns dels seus grans èxits.

Una de les grans sorpreses de l’actuació es va poder veure a l’instant, quan Rihanna va mostrar que torna a estar embarassada, fet que tanca els rumors sobre una possible gira mundial de la cantant, almenys durant aquest 2023.

El show va ser espectacular de veure, gràcies a unes plataformes flotants i un escenari instal·lat al terra on tots els protagonistes anaven circulant com si es tractés d’una desfilada de moda.

- Publicitat -

No hi van faltar cançons com ‘We found love’, ‘Work, ‘Umbrella’, ‘Kiss it better’, ‘What’s my name’, ‘Only girl (in the world)’, ‘Wild thoughts’ o ‘Diamonds’ que va servir per tancar l’espectacle.

La xarxa bull d’opinions al respecte de l’actuació, des d’alguns que es pregunten si va fer playback, d’altres que els hi va encantar, alguns altres que la van trobar la pitjor actuació de la història…per a tots els gustos!

El vídeo està disponible a Youtube.

Setlist:
Bitch Better Have My Money
Where Have You Been
Only Girl (in the World)
We Found Love
Rude Boy (remix)
Work
Wild Thoughts
Pour it Up
All of the Lights
Run this Town
Umbrella
Diamonds