El Festival Cruïlla Barcelona, ha donat a conèixer els primers noms de l’edició 2016, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.

Bunbury, Love of Lesbian i 091, són els tres primers noms espanyols que s’han presentat i més endavant se sabran els artistes internacionals.

El Festival continua apostant per la música en majúscules, una música eclèctica i lliure de prejudicis. Ho demostren els primers noms confirmats; l’artista aragonès Enrique Bunbury que oferirà al Cruïlla un directe elèctric ple de hits que inclourà cançons d’Héroes del Silencio; Love of Lesbian, que presentarà el seu nou disc previst pel 2016 en el que serà el seu únic concert a l’estiu de Barcelona; i 091, el mític grup granadí que ha tornat a reunir-se per a recuperar el bo i millor de la seva discografia.

- Publicitat -

Per altra banda, avui els abonaments han pujat a 65 euros pels tres dies de festival. Així mateix, des del Cruïlla han posat a la venda una edició limitada del Pack Cruïlla 2016, que inclou Abonament 3 dies+ Bossa + Llibreta + Cervesa Inedit. El preu serà de 69€ ( + despeses de gestió i enviament). Els que ja tinguin l’entrada comprada anteriorment, podran adquirir el pack, per 4 euros (+ despeses d’enviament).

Entrades a la venda a Codetickets.