We The Generation és el títol del segon disc de Rudimental, ple de col·laboracions, com les de Ed Sheeran, Ella Eyre, Lianne La Havas, Bobby Womack i MNEK, entre altres.

Spotify

Editors presenten In Dreams, el seu cinquè disc, format per 10 cançons i inclou la col·laboració de Rachel Goswell de Slowdive, que aporta la seva veu en alguns temes.

- Publicitat -

Spotify

Stories és el segon treball del DJ suec Avicii, format per 14 cançons, amb temes com Waiting for love o For a Better Day.

Spotify

El retorn al panorama musical de Janet Jackson es diu Unbreakable, un disc on s’inclouen 17 temes i amb participació de Missy Elliott, J Cole o Euphoria.

Spotify

Inspira, és una de les bandes independents més imprescindibles de l’escena musical en català. Ara editen Greta, el seu quart treball, format per 11 temes.

Spotify

Eagles Of Death Metal, el projecte musical de Josh Homme de Queens of The Stone Age, presenta Zipper down, un disc on s’hi inclouen 11 peces, entre les quals destaquen el primer senzill, Complexity, que per cert inclou una versió del clàssic de Duran Duran, Save a Prayer.

NPR Music

Garbage celebren 20 anys del seu primer disc, amb una reedició remasteritzada i amb alguns extres i temes inèdits.

Spotify

Cradle to the grave, és el primer disc de Squeeze en disset anys. Està format per 12 cançons en l’edició estàndard i 4 més en la deluxe.

Spotify

Wavves publiquen el seu cinquè disc i l’anomenen V. En ell, podem escoltar 11 noves cançons, on destaquen temes com Way too much o Cry Baby.

Spotify

The light in you, és el vuitè disc de Mercury Rev i el primer des de Snowflake midnight, publicat fa 7 anys.

Spotify