The Weeknd està arrasant gràcies a Beauty behind the madness, que suma una segona setmana al primer lloc dels discs més venuts als Estats Units amb 145.000 unitats, en els darrers 7 dies.

En segona posició se situa la banda Five finger death punch, que sumen 119.000 còpies de Got your six. El podi el completa, Travi$ Scott amb Rodeo. La quarta posició és per Iron Maiden, que debuten amb 75.000 unitats. El cinquè lloc és per Troye Sivan, que veu com el seu EP Wild, se situa cinquè amb més de 50.000 còpies.

I com dèiem, The Weeknd fa triplet, ja que en l’apartat de senzills, ocupa el primer i el segon lloc amb Can’t feel my face i The Hills, que fan caure a Justin Bieber fins a la tercera posició amb What do you mean?

- Publicitat -

Pel que fa a la resta de posicions, la més destacada és l’entrada de Photograph d’Ed Sheeran, que suma 2 llocs i se situa desè.