Brett Morgen, el director del documental sobre Kurt Cobain, Montage Of Heck, ja va manifestar al seu moment, la seva intenció de publicar un disc amb el material inèdit del cantant de Nirvana i ara finalment sabem més informació al respecte.

El treball es dirà Montage of Heck: The Home Recordings i s’editarà en CD i Casset, el dia 13 de novembre. Per aconseguir la versió en doble vinil, haurem d’esperar fins al 4 de desembre, el mateix dia que es publicarà el 7” on trobarem els temes And I Love Her i Sappy (demo primitiva).

Segons el comunicat de premsa, el treball inclourà fragments de cançons, demos, experiments musicals i material que finalment va acabar presentant-se en els discs de Nirvana. Sortirà a la venda en edició bàsica amb 13 temes i una deluxe amb 31.

- Publicitat -

Tot plegat també servirà per promocionar la sortida en DVD del documental, que té previst que arribi als Estats Units, el dia 13 de novembre.