El 5 d’abril de 1994 va morir Kurt Cobain el líder i veu dels Nirvana, la banda on també hi havia Dave Grohl, Krist Novoselic i Pat Smear. Acabava la vida d’un músic que va viure de pressa i que va deixar el món amb tan sols 27 anys d’edat, entrant a formar part del club dels músics que havien mort a aquella edat.

La història de Kurt Cobain és coneguda per tothom, però avui no volem quedar-nos amb una biografia que podeu trobar a un bon grapat de pàgines a la xarxa, sinó que ens volem quedar amb la música, amb les cançons que va crear durant els anys que va estar en vida, algunes de les quals han arribat a esdevenir autèntiques joies i clàssics de la història de la música.

El volem recordar i no oblidar mai, perquè gràcies a ell, a la seva veu i al seu talent, podem actualment gaudir de cançons com ‘Smells like teen spirit’, ‘Come as you are’, ‘Rape me’, ‘Lithium’ o ‘In Bloom’ entre altres.

- Publicitat -