Aquest any es van complir 20 anys de la mort de Kurt Cobain i de cara a l’any vinent, s’ha programat l’estrena d’un nou documental anomenat Kurt Cobain: Montage of Heck. Es dóna la peculiaritat, que serà el primer autoritzat que s’arribi a estrenar.

L’ha dirigit Brett Morgen, en estreta col·laboració amb la família de Cobain. De fet, Frances Bean Cobain apareix com a productora executiva del documental.

El realitzador porta més de 8 anys treballant en aquesta producció i segons va comentar a Rolling Stone, es va sorprendre la gran quantitat de cançons inèdites, pintures a l’oli, escultures, pel·lícules desconegudes i més de 4000 pàgines d’escrits, que Cobain va estar realitzant al llarg de la seva vida. Aquest material ha estat extret directament de l’arxiu personal que guardava la seva família.

- Publicitat -

Ara mateix no se sap quan s’estrenarà, l’únic segur és que es podrà veure pel canal HBO l’any vinent.