Rihanna és portada de la revista NME, que des d’avui mateix és gratuïta, i en una entrevista realitzada per Peter Robinson de Popjustice, la cantant de les Barbados, comenta que el seu nou treball encara no està acabat.

L’artista assegura que té un bon grapat de cançons que li agraden, però que encara no les ha recopilat en forma de disc, perquè són molt diferents. Rihanna també ha avançat alguns dels nous temes que ha gravat i que porten per nom, Just Feel It, Love On the Brain, i la seva preferida, que diu que sona a Amy Winehouse, Higher.

A més, assegura que ha treballat amb Charli XCX amb la que manté una bona relació i la descriu com una de les noies més guais que ha conegut.

- Publicitat -

Sobre el productor del disc, Kanye West, ha dit que continua en el projecte, però que els hi està costant encaixar les respectives agendes. Tot i això, creu que aquest mes tornaran a coincidir a l’estudi.