Lana del Rey estrena el seu quart disc Honeymoon, format per 14 temes, el darrer dels quals és una versió del clàssic, Don’t let me be misunderstood.

Spotify

Chris Cornell presenta Higher truth, un treball produït per Brendan O’Brien, i on el cantant dels Audioslave o Soundgarden, ens ofereix una selecció de 12 cançons plenes de ritme i guitarres.

- Publicitat -

Spotify

Starsailor presenta una col·lecció de grans èxits, sota el títol de Good souls: The greatest hits, on trobem fins a 19 cançons, dues de les quals són inèdites i s’han gravat expressament pel disc, Give up the ghost i Hold on.

Spotify

Crosseyed heart és el tercer disc de Keith Richards, el primer treball en 23 anys. Està format per 15 temes, inspirats en el reggae, el rock, el country i el blues.

Spotify

Letters to Ghosts és el tercer disc de Lucie Silvas, el primer en 9 anys, està format per 11 cançons i presentat per la cançó que dóna nom al disc.

Spotify

Gabrielle Aplin presenta Light up the dark, el seu segon disc, format per 12 cançons en l’edició estàndard i 6 més en la deluxe.

Spotify

David Gilmour, publica el seu primer disc en 9 anys, Rattle that lock, un treball produït al costat de Phil Manzanera de Roxy Music.

Spotify

Wishes és el debut del cantautor Rhodes, en un disc format per 12 cançons, amb producció de James Kenosha. En l’edició deluxe, s’inclouen fins a 6 temes més.

Spotify

Jasmine Thompson és un dels noms del moment, gràcies a les seves col·laboracions amb Robin Schulz a Sun goes down o amb Felix Jaehn, en la nova versió de Ain’t nobody. Ara la cantant britànica, presenta un EP, Adore, format per 5 cançons.
Ryan Adams versiona a la seva manera, el darrer disc de Taylor Swift, 1989.
Spotify (21 setembre)