Quart volum amb 5 nous grups o artistes que pensem que no sonen prou a la ràdio. Podeu recuperar els altres aquí: volum 1, volum 2, volum 3.

BONOBOS

Han passat més de dos anys, d’ençà que Bonobos van irrompre en el panorama musical amb La Vida, una cançó optimista, que t’enganxava des del primer moment. Des de llavors, el grup ha editat un disc Animalànima, han aconseguit el Premi a Millor Artista Revelació per la Revista Enderrock i entre altres coses, han fet una intensa gira arreu del territori, que encara dura.
I tot això ho han aconseguit amb una proposta musical d’allò més engrescadora, fresca i que guanya encara més en els seus directes.
Al seu moment, vam tenir la sort de poder-los escoltar en directe, en un acústic que ens van fer a la ràdio.

- Publicitat -

ZOO

Últimament, el nom de Zoo surt per tot arreu. Un amic et pregunta si els has vist en directe, si has escoltat les seves cançons o si tens previst veure’ls.
Què tenen d’especial que estan en boca de tots? Doncs segurament que és una banda que aposta per un estil musical, que no estem molt acostumats a escoltar i promocionar, el rap. Però Zoo és molt més que això.
A les seves lletres, podem trobar-hi missatges reivindicatius i polítics, que entren molt bé en un moment social i polític molt intens. A més ho fan en català i és que la banda és de Gandia.
Han debutat amb Tempestes vénen del sud i amb ell han recorregut (i ho estan fent) el territori, amb la seva mescla de rap, música electrònica, ska i tot el que faci falta, per fer dels seus concerts una gran festa.

ENRIC VERDAGUER

Queden pocs dies pel debut discogràfic de l’Enric Verdaguer. El proper 4 de setembre, veurà la llum, Moonstruck, el seu esperat disc, on el cantautor ens mostra els seus dots vocals, que al seu moment ens van deixar amb la boca oberta.
La història de l’Enric, comença a Youtube. Pujava versions cantades per ell, de temes que li agradaven, fins que un dels cracks de la indústria musical es va fixar en ell i va decidir apostar per la seva veu i talent.
Estem convençuts que té per endavant un gran futur. I si no, temps al temps.

LEXU’S

Lexu’s és una banda que sempre ve de gust escoltar. La veu d’en Carles és d’aquelles que quan la sents dius: són els Lexu’s! I com vam dir en un altre volum, això no passa moltes vegades. El seu darrer treball va ser 10 anys i una nit, on podíem escoltar algunes de les millors cançons que la banda ens ha deixat en els més de 10 anys que fa que es dediquen a alegrar-nos els dies.
Però tenim ganes de més, perquè les seves cançons són necessàries i et transmeten aquella sensació de benestar i “bonrotllisme” que fa falta avui en dia.

BETH

La veu de Beth, té alguna cosa que et conquista des del primer instant que l’escoltes. Ella va ser una de les participants del programa Operación Triunfo, però des de llavors ha plogut molt. Ha passat de cantar en castellà o anglès a fer-ho en català, ha estat mare i ha fet de tot, des de teatre, passant per televisió…
El que no ha deixat de fer, és bona música i concerts, on s’hi poden escoltar les peces incloses al seu darrer disc Família, però també de Segueix-me el fil.
Quan la Beth canta, tothom calla i escolta. I quan acaba la cançó, només pots aplaudir i rendir-te a ella i al seu talent.