Sopa de Cabra i Beth publiquen avui la cançó Temps de Sega, el segon avançament del nou disc Ànima que la banda gironina publicarà el novembre d’aquest any i que serà editat per Promo Arts Music Records. Cada cançó del nou treball compta amb la participació en el tema d’un artista que el grup considera que té ànima, un concepte que dona títol al nou projecte discogràfic. En aquest segon single, Sopa de Cabra ha comptat amb la col·laboració de la cantant Beth, que acaba de celebrar vint anys de carrera musical amb set discos publicats. Al llarg d’aquests anys, la de Súria ha combinat la seva carrera de músic amb la d’actriu, sobretot de teatre.

Temps de sega és una balada amb influència de la música americana dels anys setanta que fusiona el country i el gòspel amb el rock, un estil musical que sempre ha influït les composicions de la banda gironina. De fet, el nou single és segurament la cançó més reconeixible dels Sopa de Cabra en el seu nou disc. Sobre la temàtica, Temps de sega és una metàfora sobre molts moments i aspectes de la vida, ja que la peça ens parla de l’acció de segar com una al·legoria del moment de collir els fruits per gaudir-los, especialment de l’amor. Després de l’esclat i de l’espurna inicial de l’enamorament, és necessari abonar la relació amb il·lusió per evitar que els elements la destrueixin i dedicar un darrer esforç per collir el fruit en el seu millor moment quan ja està madur. Una recompensa per viure amb plenitud l’experiència compartida i gaudir de l’amor després de l’amor.

- Publicitat -

Pòdcast a les principals plataformes

El nou llançament ve acompanyat d’un nou pòdcast de programa de tv Bull d’Ànima, amb una conversa entre els Sopa i la Beth que s’ha enregistrat a la Finca Casassaies de Castellgalí, on desenvolupa el seu projecte l’Institut de Recerca Holística de Montserrat (Irehom). Aquesta organització sense ànim de lucre constituïda per persones que juntes estudien, experimenten, validen i practiquen maneres d’entendre la vida per aconseguir desenvolupar-se amb més plenitud i coherència, així com donar respostes als reptes dels nostres temps. El diàleg entre els artistes es pot escoltar a les plataformes Ivoox, Spotity i Apple i es pot visualitzar al canal Youtube de Sopa de Cabra.