La cantant presenta un nou senzill, en què, com ens indica el nom amb que l’ha titulat, parla sobre l’agraïment. En els poc més de dos minuts que dura la cançó, Beth narra diferents situacions en que la seva música ha format part de la vida de terceres persones. 

Una cançó molt íntima, que estableix un recorregut per moments en que la seva música ha estat un suport per a molta gent. Segons diu l’artista a les seves xarxes socials, cada part d’aquesta cançó és real; formada a partir de les històries que durant 21 anys ha anat recopilant. Ens parla d’èpoques difícils, gent que l’escolta des d’un llit a l’hospital, però també d’una parella que escull una cançó seva el dia de la seva boda.

El videoclip, ja disponible a YouTube, també transmet aquest sentiment d’intimitat que impregna la cançó. Es demostra que l’important és el missatge, aquest agraïment cap a tothom que ha estat present al llarg de la seva carrera musical, però també cap a totes les persones que l’han deixat entrar, a través de la música, a casa seva.

- Publicitat -