El festival Arenal Sound, s’ha vist sorprès per la pluja que afecta tota la zona i ja ha hagut de cancel·lar alguns dels concerts, com els de We Have Band, John Newman o Zombie Nation entre altres.

Ja durant la tarda, la pluja ha fet suspendre alguns concerts i a la matinada el caos s’ha apoderat de la zona de càmping, que es troba inundat i ha provocat que els assistents hagin d’abandonar les instal·lacions.

A la nit s’ha pogut gaudir de l’actuació de Rudimental, que han aprofitat per estrenar algunes de les noves cançons com I will for love, fins que la pluja ha fet acte de presència amb més força i han hagut de finalitzar abans d’hora, provocant talls de llum i inundacions a la zona dels camerinos i premsa.

- Publicitat -

Des de l’organització apunten que totes les actuacions d’avui dijous han quedat cancel·lades i els esforços se centren a ajudar als assistents a les zones d’acampada.

La previsió meteorològica indica que demà divendres s’esperen algunes precipitacions i que la situació millorarà de cara al cap de setmana.

Totes les actualitzacions sobre els concerts, les podeu seguir al Twitter del festival. Precisament a través d’aquesta xarxa social, molts dels assistents s’han queixat del caos i de la situació que estan vivint.

ACTUALITZACIÓ:

La nit de divendres es van haver de tornar a cancel·lar tots els concerts, a causa del fort vent i de la pluja que va tornar a afectar a la zona.

Està previst que la previsió millori per aquest dissabte.

Les queixes dels usuaris han augmentat a través de les xarxes socials.