El festival Arenal Sound, que complirà la seva novena edició, ha aprofitat aquest 9 de maig per a donar nous noms de cantants i grups que participaran en el festival d’aquest 2018. 
Entre aquesta llista de noms destaquen els de James Blunt, que després de col·laborar amb Lost Frequencies i Robin Schulz ha arribat al públic més jove i ha recaptat nous seguidors, el d’Azealia Banks, que vindrà amb el seu nou senzill Anna Wintour baix el braç, i finalment The Vamps, que es deixarà veure per primer cop als seus milions de fans a l’Arenal Sound.
Del panorama nacional destaquen els noms d’Alfred García, el concursant d’OT que participa aquest cap de setmana a Eurovisió, Rels B, un dels artistes urbans més destacats del moment, i Full, el grup sevillà que presentarà el seu nou treball.
- Publicitat -