Txarango anuncien un final d’etapa d’allò més engrescador sota el nom de Som Mar, de Barcelona a l’Havana. Un espectacle únic i irrepetible amb la voluntat d’acollir totes aquelles coses que han omplert les maletes de Txarango. La posada en escena més gran que han dut a terme fins ara. Serà un bon comiat, abans no parin durant un temps indefinit per poder païr tot l’èxit assolit i preparar el nou disc.

Per això compten amb uns artistes de luxe com el gran Chucho Valdés, per portar a l’escenari algunes de les cançons del grup i establir en directe el llaç musical i emocional que mantenim amb la música cubana i tot el que representa.

També participarà la Barcelona Big Latin Band, per vestir totes les cançons i portar encara més enllà la descàrrega rítmica i festiva que els agrada viure en els concerts. El ball més gran de tots els balls!

- Publicitat -

La direcció artística anirà a càrrec de Guillem Albà.

Aquest gran espectacle, tindrà lloc el 21 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona, formarà part del 47è Festival Internacional de Jazz de Barcelona i les entrades ja estan disponibles a través de Proticketing a 15 euros (+iva).

Alguer Miquel ha comentat que si hi ha Sold Out, NO es farà un segon concert. Per tant, oportunitat ÚNICA!