Després de revisar el post de l’any passat amb les possibles cançons de l’estiu 2014 i veient que ho havíem encertat bastant, hem decidit tornar aquest any a apostar per temes que pensem que tenen molt a dir en aquests pròxims mesos.
Alguns d’ells ja són un èxit actualment i estem convençuts que ho seguiran sent durant alguns mesos més. Altres ni tan sols sonen en emissores de ràdio del país, ni encara estan als charts, però pensem que ho arribaran a fer.
Un any més us proposarem 10 temes i un de regal, però ja avisem que no hem inclòs temes com El perdón de Nicki Jam i Enrique Iglesias, més que res perquè és massa evident que seguirà sonant a l’estil del Bailando de l’any passat. Tampoc hem inclòs a Pitbull o Inna, tot i que un estiu sense Inna no és un estiu. Sort que aviat torna i ho fa amb la també romanesa Alexandra Stan!

CANÇONS DE L’ESTIU 2015


MAJOR LAZER & DJ SNAKE FEAT. MØ – LEAN ON

Aquesta cançó de Major Lazer té tots els ingredients necessaris per fer-se un tip de sonar aquest estiu. Bon rotllo, ritme contagiós i frescura.

 

- Publicitat -
Per contra, porta ja diverses setmanes de recorregut, que podria fer que s’aturés abans de l’estiu. Però pensem que és prou bona, per allargar-se fins ben entrat l’estiu.

DAVID GUETTA & NICKI MINAJ FEAT. AFROJACK – HEY MAMA

Si diguéssim que Hey Mama és una cançó de Black Eyed Peas, la gent s’ho creuria! Té un so que ens recorda la bona època del grup, però no, és un tema del DJ francès. Està revolucionant els charts i estem convençuts que encara arribarà més amunt.

AVICII – WAITING FOR LOVE

Un altre dels que sempre porta el ritme i el bon rotllo és el suec Avicii, que segueix oferint-nos tastets del seu esperat disc Stories i després de The Days i The Nights, ara presenta Waiting for love, un tema que tot i que de moment encara no ha despuntat en les llistes és més que evident que ho farà.

OMI – CHEERLEADER

Cheerleader ha aconseguit liderar a les principals llistes europees i sonar amb força a tot arreu i tot gràcies al remix de Felix Jaehn, que li ha sabut donar el toc perfecte perquè agradi encara més.

ICONA POP – EMERGENCY

Aquí ens podem tirar clarament a la piscina o encertar-la. Aquesta cançó enganxa molt, té bon ritme, però de moment encara no ho ha petat en charts ni sona massa a les emissores del país. Però si amb I Love It van aconseguir l’èxit, potser també ho fan amb Emergency.

LOST FREQUENCIES – ARE YOU WITH ME

Are You With Me, és segurament el tema més pausat dels que hem presentat de moment, però per alguna raó inexplicable en el món de la música, està enganxant de mala manera. Ha estat número 1 en la majoria de països europeus i fins i tot ha arribat al segon lloc al nostre!

JESS GLYNNE – HOLD MY HAND

Jess Glynne es va donar a conèixer amb el tema Rather Be, on cantava al costat dels Clean Bandit. Ara estrena la seva aventura en solitari amb Hold my hand, un tema que té el que s’ha de tenir per ser un èxit.

YEARS & YEARS – KING

Una de les nostres debilitats! Years & Years ens encanten i pel que estem veient no ens passa només a nosaltres. El tema comença de mica en mica a despuntar i fins i tot les emissores del país ja el posen a les seves llistes. També té bon seguiment en altres països.
I és que King enganxa des del primer moment! Llarga vida a Years & Years.

LUNCHMONEY LEWIS – BILLS

Aquesta cançó de Lunchmoney Lewis ens recorda també una mica a Black Eyed Peas i sobretot a I gotta feeling. S’haurà de veure si aconsegueix el mateix èxit, però el bon rotllet i el ritme el té. I és d’aquelles cançons que hem escoltat algun cop però mai sabem com es diu. Apunta bé: Bills!

MAÏA VIDAL – OUR PLACE

Un estiu sense la cançó d’Estrella Damm tampoc és un estiu. Aquest any la cançó és de Maïa Vidal i es diu Our Place. A partir del 15 de juny s’estrenarà l’anunci i segur que aconsegueix un bon èxit i és que desperta un bon rotllisme impressionant.

GIORGIO MORODER & SIA – DÈJÁ VU

Giorgio Moroder torna al panorama musical envoltat de grans artistes com Sia, amb la que signa aquesta cançó que ens encanta! Dèjá Vu hauria d’estar sonant a totes les emissores del país. A què esperen?