El festival Primavera Sound ha anunciat alguns canvis en la programació, així com la possibilitat de seguir alguns dels concerts a través d’streaming.
A continuació us oferim la nota de premsa que ha compartit el festival:
Més coneguda amb el pseudònim de Torres, la cantautora de Nashville Mackenzie Scott oferirà una segona actuació a més de la prèviament anunciada en el marc de Primavera als Clubs i s’incorpora a la programació principal del Fòrum el dissabte 30 a l’escenari Pitchfork. 
D’altra banda, l’antic component d’Everything But The Girl Ben Watt s’ha vist obligat a cancel·lar el seu concert al festival a causa d’una lesió patida recentment en el braç. En un comunicat l’artista britànic expressa la seva decepció per no poder presentar en viu el seu nou àlbum “Hendra” davant del formidable públic del Primavera Sound. La seva absència permetrà als estatunidencs Swans tenir l’oportunitat d’allargar la seva actuació i oferir un demolidor directe de tres hores en el qual podran deixar anar el seu rock més aclaparador i punyent.
Per últim, els neozelandesos Unknown Mortal Orchestra oferiran un únic concert el dissabte dia 30 de maig al Parc del Fòrum tal com estava previst, però finalment no estaran presents aquest mateix dia com a part de la programació d’Els Vermuts del Primavera al Parc amb Martini.
Primavera Sound i Arte Concert uneixen forces per segon any consecutiu per emetre en directe des del Parc del Fòrum de Barcelona les actuacions més destacades que tindran lloc des del dijous 28 fins al dissabte 30 de maig en el marc de l’edició número quinze del festival. La retransmissió comptarà amb una programació multicanal que s’estendrà al llarg de les tres jornades centrals amb més de dotze hores de música ininterrompuda des de primera hora de la tarda fins ben entrada la matinada.
Una gran part dels concerts programats en els quatre escenaris principals podrà seguir-se en alta definició per tots aquells que no puguin assistir i vulguin formar part de l’esdeveniment de forma virtual, a través dels webs d’Arte Concert i Primavera Sound, així com per l’app oficial del festival per a dispositius mòbils. A més, moltes de les actuacions estaran disponibles a Arte Concert com a contingut a la carta gratuït un cop hagi finalitzat l’esdeveniment.
- Publicitat -