Greylag no participaran al Primavera Sound per motius imprevistos, de manera que la seva actuació programada el divendres 29 de maig al Parc del Fòrum queda cancel·lada. En el seu lloc s’afegeixen Sylvan Esso, el prometedor duo d’electropop format per la cantant Amelia Meath i Nick Sanborn.

Alhora, l’australià D.D Dumbo no podrà actuar a Barcelona amb motiu del festival. El seu concert previst pel dimarts 26 de maig a la Sala Apolo, com a part de la programació de Primavera als Clubs, ha estat cancel·lat per motius aliens a l’organització.

A més a més, la programació de la jornada de clausura el diumenge 31 de maig experimenta algunes modificacions. Per una banda, Núria Graham finalment oferirà una única actuació en el marc del Primavera Sound el divendres 29 de maig al Parc del Fòrum i serà la xilena Soledad Vélez qui pujarà en el seu lloc a l’escenari de la sala BARTS. Altres que se sumaran al tancament de la quinzena edició del festival són el duo Greus (membres de Moksha i Moho) amb un concert inclòs en el showcase organitzat pel segell català BCore a La [2] d’Apolo.

- Publicitat -

Per últim, hi ha un canvi de dia entre dues de les bandes que actuaran a Els Vermuts del Primavera al Parc amb Martini al Parc de la Ciutadella: el cantant i guitarrista Ferran Palau oferirà el seu folk d’arrel americana el dissabte 30 de maig i el quartet barceloní Jessica & The Fletchers passen al diumenge 31.