Els Pets faran una gira per celebrar 30 anys, sota el nom de Els Pets 3.0. Començarà el 17 d’abril a la sala Clap de Mataró.

El líder de la banda, Lluís Gavaldà, ha explicat que en el repertori recuperaran cançons amb els arranjaments originals del disc. El cantant ha evitat revelar gaires detalls de la gira, però ha comentat que els concerts seran elèctrics, enèrgics i trepidants. Bon dia i Pau, no hi faltaran, mentre que de les cançons més lentes han escollit Vespre en lloc de Bona nit.

Les entrades per Mataró ja estan a la venda, i ben aviat anunciaran la resta de dates que els portaran de nou de gira pel país. Gavaldà ha afegit que els hi agradaria fer un final de gira a Barcelona, però que preferiran fer dos concerts com a colofó final, que no pas, un únic en un macro escenari.

- Publicitat -

Després de l’efemèride s’allunyaran dels escenaris una temporada, però el líder d’Els Pets ha assegurat que no és un punt i final.