Take That presenten el seu primer disc en format trio amb Gary Barlow, Mark Owen i Howard Donald. El treball es diu III i és el primer cop que graven tots tres i han aprofitat per canviar una mica el so que ens tenien acostumats.

Està format per 12 temes en l’edició estàndard, mentre que la deluxe se n’inclouen 3 més.

I precisament el mateix dia de la sortida del disc de Take That, Robbie Williams, un dels antics membres de la banda, ha anunciat per sorpresa aquest disc, Under the radar vol 1, on s’inclouen rareses i temes que no es van incloure en anteriors treballs del britànic.

- Publicitat -

McFly i Busted (part del grup), s’han ajuntat i han creat McBusted. Ara editen el primer disc de títol homònim, format per 12 temes.

AC/DC publiquen Rock or Bust, el primer disc sense Malcolm Young, format per 11 temes, i gravat a la primavera d’aquest any i amb la producció de Brendan O’Brien.

She & Him presenten el seu cinquè disc anomenat Classics, on versionen grans clàssics, alguns dels seus temes preferits i amb la companyia d’una orquestra.

Mary J Blige estrena The London Sessions, un disc influenciat per la música house del moment i on col·laboren Disclouse, Emeli Sandé o Sam Smith entre d’altres.