El bateria dels AC/DC, Phil Rudd ha estat detingut i posat en llibertat sota fiança, acusat de planejar dos assassinats. De fet, després del registre de casa seva i després de la detenció, els càrrecs serien els d’intent d’organitzar aquests dos assassinats, proferir amenaces de mort i possessió de metamfetamines i cànnabis, pels que s’enfronta a una possible pena de 10 anys de presó.

Rudd, hauria contractat a un assassí a sou per portar a cap la seva venjança, cap a aquestes dues persones, que no han sigut desvetllades les seves identitats. Tampoc està clar el motiu pel qual, Rudd va portar a fer-ho.

Aquesta detenció pot ser un gran contratemps per la gira que la banda ha de fer l’any vinent, per presentar el seu nou disc Rock Or Bust.

- Publicitat -

ACTUALITZACIÓ:

Un dia després, els càrrecs per planejar dos assasinats han estat retirats, per proves insuficients. Tot i així els altres continuen en peu.