Els irlandesos The Script han tornat amb força i acaben de situar de número 1 al Regne Unit, el seu disc No sound without silence.

És el tercer cop que la banda aconsegueix el número 1 en àlbums, després de fer-ho amb el seu disc de debut i amb Science & Faith de 2010.

En segon lloc s’ha quedat Barbra Streisand amb Partners, el disc on col·labora amb molts artistes masculins com John Legend, Michael Buble i fins i tot Elvis Presley!

- Publicitat -

Un altre debut el trobem al quart lloc, amb X de Chris Brown, en setè Slash amb World on fire, Train al novè amb Bulletproof Picasso i ja fora del top 10, Counting Crows debuten en quinzè lloc amb el disc Somewhere Under Wonderland.

Pel que fa a l’apartat dels senzills, Sigma lideren la llista amb la col·laboració de Paloma Faith en el tema Changing, que en una setmana puja del lloc 115 fins al número 1.
Calvin Harris i John Newman cauen del primer lloc fins al segon, el mateix que fan Lilly Wood i companyia amb Prayer in C, que també baixa una posició. I en quart lloc trobem Professor Green amb Lullaby.