La setmana ens deixa el darrer disc de Tony Bennett al costat de Lady Gaga, també un treball de grans èxits de The Script o un disc en solitari de David Rossell. Altres llançaments de Explosions in the sky, Brandi Carlile, un directe de Neil Young, Farruko, la banda sonora de No Time To Die amb Billie Eilish, un disc en solitari de Roger Taylor de Queen, Jojo, el setè disc de Black Sabbath, la banda sonora de The Addams Family 2, Yes o una caixa recopilatòria de Mark Knopfler.

Pel que fa als senzills ha estat una setmana tranquil·la, abans de les estrenes que s’esperen per les properes setmanes, amb algunes sorpreses, com el retorn d’Adele.

- Publicitat -

De moment hem pogut escoltar noves produccions de Years & Years, Elton John amb Stevie Wonder, Idles, David Bowie (amb una peça inèdita de fa una colla d’anys), Courtney Barnett, La Plaga N11, The Sherlocks, The Rolling Stones, The Cat Empire, Kali Uchis amb SZA, Sting, Wallows, un remix d’Imanbek de ‘Love again’ de Dua Lipa o una versió de ‘Don’t Cry’ de Guns n’Roses amb Walk off the earth. També hem pogut veure el nou videoclip de Coldplay amb BTS.