Aretha Franklin segueix al peu del canó als seus 72 anys i està a punt d’editar un nou disc, Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics, que sortirà el dia 21 d’octubre i on la cantant de soul, fa versions d’artistes com Gloria Gaynor, Barbra Streisand, o Alicia Keys i Adele. Precisament d’aquesta última, s’acaba de presentar el que serà el primer senzill del disc, Rolling in the deep, on la gran diva, en fa la seva particular versió, on a més afegeix un fragment del clàssic Ain’t no mountain high enough de Marvin Gaye i Tammi Terrell.

Tracklist

1. “At Last” (Etta James Cover)
2. “Rolling In The Deep” (Adele Cover)
3. “Midnight Train To Georgia” (Gladys Knight and The Pips Cover)
4. “I Will Survive” (Gloria Gaynor Cover)
5. “People” (Barbra Streisand Cover)
6. “No One” (Alicia Keys Cover)
7. “I’m Every Woman” (Chaka Khan Cover) / “Respect”
8. “Teach Me Tonight” (Dinah Washington Cover)
9. “You Keep Me Hangin’ On” (The Supremes Cover)
10. “Nothing Compares 2 U” (Sinéad O’Connor Cover)

- Publicitat -