Slipknot presenten .5: The gray chapter, el primer disc en sis anys i el primer sense el seu membre fundador, Paul Gray, que va morir el 2010.

15 noves cançons, més dues d’extra en una edició especial.

El disc ja es pot escoltar en streaming.

- Publicitat -

El cantant britànic Ben Howard, publica el seu segon disc, I forget where we were, després del seu gran debut el 2011 amb Every kingdom, del qual es van arribar a vendre un milió de còpies a tot el món.

El treball està format per 10 temes i el presenta amb la cançó que dóna nom al disc.

Mark Lanegan edita el seu novè disc, Phantom Radio, que té com a peculiaritat, que gran part de les bases rítmiques, s’han gravat amb Funkbox, una aplicació del seu telèfon mòbil.

El disc està format per 15 temes.

Aretha Franklin treu al mercat Sings the great diva classics, una col·lecció de versions, on interpreta temes de conegudes veus com Alicia Keys, Adele, Barbra Streisand o The Supremes.

Entre els productors del disc, trobem noms com André 3000 dels Outkast o Babyface, entre d’altres.

La cantant canadenca, Kiesza, debuta amb Sound of a woman, un disc on s’inclou el tema que l’ha fet més famosa, Hideaway, cançó que va ser número 1 en molts països, entre ells el Regne Unit.
El disc està format per 13 cançons, una de les quals és una versió del clàssic dels Haddaway, What is love.
Status Quo, presenten una col·lecció de totes les seves cançons, això sí, en format acústic, sota el títol de Aquostic (Stripped bare).
Com que el disc, mostra les cançons despullades, els dos membres de la banda, Francis Rossi i Rick Parfitt, surten despullats a la portada del disc, tan sols coberts pels seus instruments. Per cert que la fotografia és obra del cantant Bryan Adams.
Nicole Scherzinger presenta el seu segon disc, Big Fat Lie, un treball produït per Christopher “Tricky” Stewart i Terius “The-Dream” Nash.
El treball inclou onze temes, dos dels quals ja s’han presentat fa setmanes i que han tingut presència a les llistes d’èxits, On the rocks i Your love.
Man on the run, és el sisè disc dels Bush, un disc enregistrat a l’estudi Studio 606, propietat del líder de Foo Fighters, Dave Grohl.
El disc dóna continuïtat a The sea of memories, publicat fa 3 anys i que va ser el primer llançament de la banda en deu anys.
Després de quasi 10 anys, Billy Idol torna amb un nou disc, Kings and queens of the underground, produït per Trevor Horn, que també toca el baix, els teclats són cosa de Geoff Downes, excompany de Horn a Buggles i la guitarra se n’ocupa l’habitual Steve Stevens.
11 noves cançons, d’un disc presentat amb el tema Can’t break me down.
Annie Lennox, presenta una col·lecció de versions dels anys 30 i 40, sota el títol de Nostalgia. Entre els artistes que es versionen, trobem a Billie Holiday, Nina Simone o Louis Armstrong.
A part de l’edició de CD amb les 12 cançons del disc, se n’inclou una d’especial amb un DVD.