Darrerament s’està parlant més de Rihanna per les seves declaracions que no per la seva música i la cosa comença a ser preocupant! Si fa uns dies comparava la derrota de Brasil al Mundial contra Alemanya, amb l’agressió que va patir per part de Chris Brown, avui és notícia per un breu missatge que va publicar.

El tuit en qüestió deia “Free Palastina”, després dels nous conflictes que s’han reprès entre Israel i Hamàs. En vuit minuts el tuit es va esborrar i segons una font propera a l’artista, ella ni tan sols sabia que l’havia enviat. I que ni sabia que era un tuit, fins que es va adonar, per les respostes dels fans.

Per tancar el conflicte, avui ha publicat un nou tuit, on diu Resem per la pau i perquè el conflicte Israel-Palestina, acabi ràpid. Hi ha esperança? 

- Publicitat -

D’aquesta manera ha volgut deixar clar que no recolza cap dels dos bàndols. Però la polèmica ja està servida.