El cantant britànic George Ezra debuta amb Wanted on voyage, un disc que es va gravar a finals de l’any passat al sud de Londres.

Una col·lecció de 14 cançons, en les quals Ezra, toca la guitarra, el baix i el piano, a part de cantar. La cançó que s’ha fet més famosa és Budapest.

Després de sonar sense parar l’any passat, gràcies a Blurred Lines, Robin Thicke torna aquest any amb Paula, un disc dedicat a la seva ex parella, l’actriu Paula Patton, i que parla dels sentiments que sent el cantant ara mateix i de les ganes que té de recuperar la relació.

- Publicitat -

El disc l’ha compost en la seva totalitat el mateix cantant. 14 cançons amb Get her back, com a primer senzill.

Sia presenta el seu sisè disc, 1000 forms of fear, treball que ha gravat al costat del seu habitual col·laborador, Greg Kurstin.

Una col·lecció de 12 cançons, presentades per la sensacional, Chandelier.

Manic Street Preachers van gravar 35 cançons l’any passat, algunes de les quals van anar a parar al disc Rewind the film. Ara s’edita Futurology, on trobem les altres cançons restants.
En una edició deluxe, podem trobar les demos de totes les cançons i alguns bonus tracks. 
Trouble in paradise, és el primer disc de La Roux en cinc anys i el segon de la carrera, d’aquest antic duet, ara format tan sols per Elly Jackson.
Un disc format per 9 cançons i amb la producció de Ian Sherwin.