Iggy Azalea és l’artista del moment, gràcies al tema Fancy o a Problem, on canta al costat d’Ariana Grande. Els dos temes ocupen el segon i tercer lloc de la llista Billboard, tan sols superats per All of me de John Legend, que segueix imparable al número 1.

En una setmana on Coldplay entra suma més de 30 llocs amb A Sky full of stars.

Pel que fa als àlbums, The Black Keys, debuten al número 1 amb Turn Blue i 164.000 còpies venudes, mentre que Xscape de Michael Jackson es queda el segon lloc amb 157.000.

- Publicitat -

Tornant a Azalea, fa poc es va disculpar arran d’una actuació realitzada al programa Mira Quien Baila, on va tenir certs problemes amb l’auricular i de fet a mitja cançó així ho diu  ho sento però tinc un problema amb l’àudio (al segon 20). Més tard, va fer el mateix al seu Twitter, on va demanar disculpes per l’actuació i comentant que eren merdes de la tele que a vegades passen i que tot i això ho va gaudir.