Avui ha estat el dia en què s’ha presentat el cartell d’aquest estiu d’un dels festivals imprescindibles de la capital catalana, el Cruïlla Barcelona, que tindrà lloc de l’11 al 13 de juliol al Parc del Fòrum.

El festival ha anunciat el retorn de Jack Johnson, que presentarà el seu darrer treball From Here To Now To You. Un altre nom que destaca per sobre la resta és el de Macklemore amb el seu inseparable Ryan Lewis, que debutaran al festival i ens deixaran escoltar en directe els temes del seu disc de debut The Heist, en l’única actuació al país dels autors de Can’t hold us.

Altres noms, no menys interessants són els de Band of Horses, Angus & Julia Stone, John Butler Trio o Bongo Botrako, entre d’altres.

- Publicitat -

La representació catalana també hi serà present amb noms com Txarango, Oques Grasses, Blaumut o Sara Pi.

Els abonaments costen 60 euros, mentre que les entrades de dia costen 40 euros el divendres i el dissabte i 25 el diumenge.

Més informació i entrades al web del Cruïlla.