Ens arriben males notícies sobre els AC/DC. Tot i que encara no hi ha comunicat oficial, que podria arribar durant la roda de premsa que avui han de fer, alguns mitjans australians, apunten que la banda es podria acabar molt aviat, a causa del greu estat de salut del seu guitarrista Malcolm Young, que hauria tornat a Austràlia a passar el que li queda al costat de la seva família.

La incapacitat de tocar, hauria portat al grup a una retirada, tot i que recordem que en teoria estan preparant un nou disc i una gira per commemorar els 40 anys com a banda.

ACTUALITZACIÓ

- Publicitat -

Fonts properes a la banda han negat la separació de la banda i afirmen que les notícies aparegudes en mitjans australians són falses. Segons comenten, una emissora de ràdio va rebre una carta anònima que els hi deia la notícia i li van donar credibilitat.

Ni la discogràfica ni la banda s’ha pronunciat al respecte.

ACTUALITZACIÓ 16 ABRIL

El vocalista de la banda, Brian Johnson, ha sortit al pas de les darreres notícies, per desmentir tot el que s’ha dit i comentar que tal com estava previst la banda estarà a Vancouver el mes que ve gravant el nou disc.

Tot i això sí que ha dit que un dels nois del grup té una malaltia, però que no pot parlar-ne molt del tema. Diu que és orgullós i reservat, un paio meravellós i que admiro molt.

Sobre la gira, diu que seria molt bonic acomiadar-se d’aquesta manera, però que de moment no hi ha res clar.

ACTUALITZACIÓ

Finalment Young deixarà la banda temporalment degut als seus problemes de salut. Tot i això, la banda seguirà en la concepció del nou disc.