Manic Street Preachers han mostrat la portada del seu nou disc Futurology, que arribarà el 7 de juliol.

La primera cançó que s’ha presentat del disc és, Walk Me To The Bridge, que en paraules de James Dean Bradfield, té un so molt europeu, amb sintetitzadors que et recorden als primers Simple Minds i un solo de guitarra a l’estil d’Elbow.

El disc es va gravar a Berlin i Cardiff i entre els col·laboradors estan el líder de Scritti Politti, Green Gartside, que apareix en el tema Between the Clock And The Bed; l’actriu alemanya Nina Hoss, a Europa Geht Durch Mich; Georgia Ruth; Cian Ciarán, de Super Furry Animals; Cate Le Bon i H Hawkline.

- Publicitat -

Tracklist

Walk Me To The Bridge
Let’s Go To War
The Next Jet To Leave Moscow
Europa Geht Durch Mich
Divine Youth
Sex, Power Love and Money
Dreaming A City (Hughesovka)
Black Square
Between The Clock And The Bed
Misguided Missile
The View From Stow Hill
Mayakovsky